Hop til indhold

Nyheder

  • Sådan bruger du 80/20-reglen til at løfte din restaurantdrift

    Sådan bruger du 80/20-reglen til at løfte din restaurantdrift

    Læsetid: ca. 3 minutter I dagens konkurrenceprægede restaurations­marked kan selv små forbedringer skabe store effekter. Pareto-princippet, også kendt som 80/20-reglen, viser, at omkring 80 % af resultaterne ofte stammer fra 20 % af indsatsen foodservicedirector.com. Ved konsekvent at identificere og fokusere på disse...

    Læs nu
  • Takeaway: 5 glemte økonomiske gevinster

    Takeaway: 5 glemte økonomiske gevinster

    I en travl takeaway-restaurant er det alt for nemt at fokusere udelukkende på dagligdagen, mens de bagvedliggende økonomiske aspekter ofte bliver overset. De små detaljer kan dog være afgørende for, om virksomheden fortsætter sin vækst eller bliver hæmmet af uforudsete udgifter. Her er fem centrale områder, du bør have øje på for at få din virksomhed til at nå næste niveau – uden at det kræver store investeringer i dyre systemer.

    Læs nu